Ανακοίνωση δήλωσης μαθημάτων για τους φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ


Κατά το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021 κάποια από τα μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ θα προσφερθούν μέσω του Προγράμματος Σπουδών ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Ακολουθούν οδηγίες για τη ορθή δήλωση των μαθημάτων.

  • Οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ που χρωστούν το μάθημα «Μάνατζμεντ» μπορούν να to δηλώσουν στο τρέχον εξάμηνο (Χειμερινό 2020-2021) και να το παρακολουθήσουν ως «Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων» μάθημα του 1ου εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
  • Οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ που χρωστούν το μάθημα «Στατιστικές Μέθοδοι Προβλέψεις» μπορούν να to δηλώσουν στο τρέχον εξάμηνο (Χειμερινό 2020-2021) και να το παρακολουθήσουν ως «Ποσοτικές Μέθοδοι στην Οικονομία και Διοίκηση ΙΙ» μάθημα του 3ου εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
  • Οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ που χρωστούν το μάθημα «Αρχές Μάρκετινγκ μπορούν να to δηλώσουν στο τρέχον εξάμηνο (Χειμερινό 2020-2021) και να το παρακολουθήσουν ως «Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ» » μάθημα του 1ου εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
  • Οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ που χρωστούν το μάθημα «Στατιστική Επιχειρήσεων» Θεωρία και Εργαστήριο μπορούν να δηλώσουν το μάθημα και να δώσουν εξετάσεις στο Χειμερινό Εξάμηνο. Το μάθημα μπορούν να το παρακολουθήσουν στο Εαρινό Εξάμηνο ως «Ποσοτικές Μέθοδοι στην Οικονομία και Διοίκηση I» μάθημα του 2ου εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
  • Οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ που χρωστούν το μάθημα «Μακροοικονομική Ανάλυση» ή/και το μάθημα «Μικροοικονομική Ανάλυση» μπορούν να δηλώσουν το μάθημα και να δώσουν εξετάσεις τόσο στο χειμερινό όσο και στο εαρινό εξάμηνο. Το μάθημα μπορούν να το παρακολουθήσουν στο Εαρινό Εξάμηνο ως «Εισαγωγή στην Οικονομική Θεωρία» μάθημα του 2ου εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων που χρωστούν το μάθημα «Βάσεις Δεδομένων – Θεωρία»  μπορούν να το δηλώσουν στο τρέχον εξάμηνο (Χειμερινό 2020-2021) και να το παρακολουθήσουν ως «Βάσεις Δεδομένων» του 3ου εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Οι φοιτητές που χρωστούν το μάθημα «Βάσεις Δεδομένων – Εργαστήριο» πρέπει να το δηλώσουν και να το παρακολουθήσουν στο τρέχον εξάμηνο (Χειμερινό 2020-2021). Το εργαστήριο θα προσφερθεί μόνο στο χειμερινό εξάμηνο και όχι στο εαρινό.