Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Grow Greek Tourism Online της Google για τους φοιτητές του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Tο Grow Greek Tourism Online από την Google με την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ψηφιακό Μάρκετινγκ» του ΤΕΙ ΑΜΘ διοργανώνουν δωρεάν τρίωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο.

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Μπορείτε κι εσείς όπως πολλοί άλλοι να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση κα. Στο τρίωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου και θα λάβετε, εντός 1 εβδομάδας, ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το τρίωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 12:30).

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, 13:00 με 16:30

Κεντρικό Αμφιθέατρο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!