Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την δράση  του  «Όλοι μαζί μπορούμε»


Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε συνεργασία με την  Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη Προσχολικής Αγωγής Καβάλας στηρίζει την  δράση  του  «Όλοι μαζί μπορούμε» με  το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute και με την στήριξη της ΚΕΔΕ, στο πλαίσιο της οποίας θα δοθεί η δυνατότητα σε άτομα τρίτης ηλικίας στην Καβάλα, να εκπαιδευτούν δωρεάν στην διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως ένθερμος υποστηριχτής της δράσης, προσφέρει τις εγκαταστάσεις του και τους εθελοντές φοιτητές και αποφοίτους του για την εκπαίδευση των ατόμων τρίτης ηλικίας.

Για το λόγο αυτό, καλούνται όσοι φοιτητές ή απόφοιτοι του Τμήματός μας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εθελοντές εκπαιδευτές να στείλουν το βιογραφικό τους στο digital-forensics-lab@teiemt.gr μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2019.

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού κύκλου απονέμονται βεβαιώσεις συμμετοχής στα άτομα που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στα πλαίσια της πιο πάνω δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.