Εγγραφές – Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2018-2019


Οι εγγραφές – δηλώσεις μαθημάτων θα γίνουν  από 4/3/2019 έως 18/03/2019

(Μετά από τις 19/3/2019 δεν θα γίνονται δηλώσεις)

Οι πρωτοετείς θα πρέπει να δηλώσουν από την πρώτη τους δήλωση  κατεύθυνση. Όσοι από τους  φοιτητές με έτος εισαγωγής 2013-2014  και πάνω δεν επέλεξαν κατεύθυνση θα πρέπει να επιλέξουν  κατά τη δήλωση τους. Αλλιώς δεν θα εμφανίζονται τα μαθήματα για να δηλωθούν. Δηλώνονται μαθήματα μόνο ζυγών εξαμήνων από όλους τους φοιτητές. (2ου, 4ου και 6ου εξαμήνων). Το σύνολο των ωρών των δηλωθέντων μαθημάτων δεν πρέπει να ξεπερνά τις 33 για τους φοιτητές μέχρι και το 7ο εξάμηνο. Οι φοιτητές από το 8ο εξάμηνο και πάνω και μόνο αυτοί μπορούν να δηλώνουν μαθήματα πάνω από 33 ώρες. Οι βαθμολογίες των μαθημάτων που δεν δηλώθηκαν δεν καταχωρούνται.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Για να είστε σίγουροι ότι καταχωρήθηκε σωστά η δήλωση σας μετά την αποστολή της στη γραμματεία βγείτε και ξαναμπείτε στο σύστημα. Μετά από τρεις εργάσιμες ημέρες ελέγξτε πάλι τη δήλωση σας.

Διευκρινίσεις για τους πρωτοετείς για τη δήλωση μαθημάτων 

Μπαίνετε στο internet στη σελίδα του ΤΕΙ και στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.Κατόπιν στις ψηφιακές  υπηρεσίες και στη συνέχεια στην ηλεκτρονική γραμματεία. Πληκτρολογείτε τους κωδικούς σας. Βλέπετε το παρακάτω μήνυμα:

Είναι περίοδος δηλώσεων και μπορείτε να συμπληρώσετε τη δήλωση μαθημάτων για την τρέχουσα περίοδο! 

Ανοίγετε τη δήλωση. Για να μπορέσετε να δείτε τα μαθήματα αρχικά  επιλέγετε κατεύθυνση και στη  συνέχεια τα μαθήματα.  Όταν τελειώσετε τη δήλωση σας αποθηκεύστε την. Προσέξτε να γίνει σωστά η αποστολή στην γραμματεία. Μετά από πέντε ημέρες ελέγξτε αν έγινε σωστά η αποστολή.