Διασκέδαση


Μια πόλη η οποία σφίζει απο φοιτητές, η Καβάλα, όσο όμορφη μπορεί να είναι κατα τη διάρκεια της μέρας, άλλο τόσο πιο μαγευτική μπορεί να γίνει τις βραδινές ώρες, όταν ο νεανικός παλμός αρχίζει να κάνει την εμφάνιση του είτε στον παραλιακό πεζόδρομο είτε στα γραφικά της σοκάκια. Εδώ που η χαλάρωση και η διασκέδαση αποτελεί σήμα κατατεθέν, καλείσαι να βγείς έξω για το βραδινό ποτό ή το χαλαρό τσίπουρο με την παρεά σου. Οι επιλογές σου;

Στην Παλιά Πόλη

Πιστά στο χρώμα και το άρωμά της, καθένα από τα νυχτερινά μαγαζιά της Παλιάς Πόλης, στην περιοχή της Παναγίας, έχει το ξεχωριστό ιδίωμά του, ενώ τακτικές είναι οι πρωτοβουλίες και για ιδιαίτερα καλλιτεχνικά και μουσικά events! Το σημείο ιδανικό για να αντιληφθεί κανείς την πόλη σε μία άλλη της διάσταση: κάποιος θα περάσει, κάποιος θα χαιρετίσει, κάποιος θα σταθεί – και θα ανανεωθεί η παρέα στο λεπτό, με παλιές και νέες γνωριμίες.

 

 

Στη συνοικία του Αγίου Νικολάου

Κάτι από την αίγλη του Φρουρίου φτάνει μέχρι εδώ, τρυπώνει σε αναπάντεχα σημεία και φωτίζει αλλιώς τα γραφικά στενά. Μουσικές, μυρωδιές και γεύσεις βροντοφωνάζουν ότι εδώ κάτι παίζει, κάτι που μπορεί να σας ξεσηκώσει και να σας συναρπάσει ή κάτι που θα σας προσφέρει τη χαλάρωση που τόσο έχετε ανάγκη. Τι μένει να κάνετε; Μία πρώτη και δεύτερη επιλογή και… άλλες πόσες, αφού όλη η νύχτα είναι μπροστά σας!