Νέο Σεμινάριο Web analytics: using data to help a business grow από το Grow Greek Tourism Online της Google


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως να ενισχύσετε τη διαδικτυακή παρουσία μίας επιχείρησης αλλά και να καταλαβαίνετε τη συμπεριφορά των χρηστών χρησιμοποιώντας τα Web Analytics; Το Grow Greek Tourism Online από την Google με την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ψηφιακό Μάρκετινγκ» του ΤΕΙ ΑΜΘ προσφέρουν ένα νέο δωρεάν 2ωρο σεμινάριο πάνω στο Web analytics: using data to help a business grow.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείταιγια τους φοιτητές του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για να μάθετε περισσότερα για το πως η συλλογή και ανάλυση των διαδικτυακών δεδομένων με τον σωστό τρόπο μπορεί να ενισχύσει την ανάπτυξη μίας επιχείρησης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο νέο 2ωρο σεμινάριο θα κατανοήσετε τη σημασία των web analytics και το ρόλο τους σε όλο το φάσμα του digital marketing. Θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το πως να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Web Analytics αλλά και τι πληροφορίες μπορείτε να συλλέξετε. Επιπλέον, θα μιλήσουμε για το πως να καθορίσετε τους επιχειρησιακούς στόχους, να μεταφράζετε πληροφορίες μέσω των Web Analytics ώστε να βγάζετε χρήσιμα συμπεράσματα , και να στοχεύετε πιο αποδοτικά δυνητικούς πελάτες.
Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το νέο 2ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 10:30).

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, 11:00 με 13:00 Αμφιθέατρο ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης (Καβάλα)

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του
Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.
Ανυπομονούμε να σας δούμε!