Νέο Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google: Build a Digital Marketing Plan


Έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα βήματα ενός digital μάρκετινγκ πλάνου για την επιχείρησή σας; Το Grow Greek Tourism Online από την Google με την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ψηφιακό Μάρκετινγκ» του ΤΕΙ ΑΜΘ  προσφέρει ένα νέο δωρεάν 2ωρο σεμινάριο με θέμα Build a Digital Marketing Plan.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, για να μάθετε περισσότερα για τη σημασία και τον τρόπο δημιουργίας ενός digital marketing πλάνου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο νέο 2ωρο σεμινάριο θα μάθετε τις βασικές έννοιες του Digital Marketing, τα κανάλια επικοινωνίας του καθώς και πως να δημιουργείτε ένα Digital Marketing plan σε 6 βήματα . Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το νέο 2ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 13:30).

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, 14:00 με 16:00 Αμφιθέατρο ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας και Θράκης (Καβάλα)

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του
Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!