Εγγραφές πρωτοετών 2018-2019


Ταυτοπροσωπία ηλεκτρονικά εγγραφέντων φοιτητών στη γραμματεία του τμήματος 

Οι πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος μετά την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής πρέπει να εκτυπώσουν την αίτηση και να την υπογράψουν.

Στη συνέχεια  και από 25-9-2018 έως 5-10-2018 πρέπει να  στείλουν ταχυδρομικώς, η να καταθέσουν οι ίδιοι  ή εξουσιοδοτημένο άτομο την εκτυπωμένη αίτηση του υπουργείου με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
  2. μια (1) φωτογραφία μικρή ταυτότητας.
  3. και οι άρρενες πιστοποιητικό γέννησης όπου θα φαίνεται ο αριθμός μητρώου αρρένων (χρειάζεται για την αναβολή στράτευσης).
  4. Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας από το Δήμο.
  5. Υπεύθυνη Δήλωση χρήσης προσωπικών δεδομένων ΕΔΩ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Τ.Ε.Ι  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Τ.Κ. 65404 ΚΑΒΑΛΑ

τηλέφωνο: 2510462310, 2510462190.

H γραμματεία αφού προβεί στον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας σύμφωνα με τις καταστάσεις των  εγγεγραμμένων φοιτητών,   που θα σταλούν από το υπουργείο παιδείας, θα μπορεί να παραδώσει στον φοιτητή βεβαίωση σπουδών και οποιοδήποτε άλλο πιστοποιητικό.

Επίσης θα δοθεί στον φοιτητή ο φοιτητικός κωδικός με τον οποίο ο σπουδαστής θα έχει πρόσβαση στο ατομικό του μητρώο. Ο κωδικός αυτός είναι αυστηρά προσωπικός και θα σταλεί ή στο προσωπικό e-mail του  φοιτητή που δήλωσε κατά την ηλεκτρονική του εγγραφή ή θα το παραλάβει ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένο άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες όπως ο τρόπος έκδοσης ακαδημαϊκής ταυτότητας-πάσο, δήλωση μαθημάτων, δήλωση συγγραμμάτων,  πρόσβασή στο e-class,  στην υπηρεσία ασύρματης πρόσβασης  και άλλες  θα  υπάρχουν στο έντυπο  του φοιτητικού κωδικού.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, οφείλουν στο ίδιο διάστημα υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής (10/09 έως 17/09/2018) να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως στη γραμματεία του Τμήματος / Σχολής επιτυχίας τους  ή με εξουσιοδοτημένο άτομο τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή  Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής  τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σε αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών.

Για λόγους εξαιρετικής ανάγκης, όπως παρατεταμένη θεομηνία, σοβαρή ασθένεια, στράτευση ή απουσία στο εξωτερικό, είναι δυνατή η εγγραφή σπουδαστή που καθυστέρησε να εγγραφεί μέσα στην καθορισμένη προθεσμία αυτών με αιτιολογημένη απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος ή Σχολής Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι., κατά περίπτωση, ύστερα από αίτηση του ενδιαφερόμενου σπουδαστή, η οποία υποβάλλεται σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από τη λήξη της προθεσμίας εγγραφής και στην οποία εκτίθενται και οι λόγοι της καθυστέρησης. Σπουδαστής που δεν εγγράφηκε ούτε με την ανωτέρω διαδικασία χάνει το δικαίωμα εγγραφής για το συγκεκριμένο ακαδημαϊκό έτος καθώς και για τα επόμενα έτη.

Tα μαθήματα ξεκινούν από 1-10-2018. Tην πρώτη ημέρα θα γίνει ενημέρωση στους φοιτητές   σε  θέματα  σπουδών τους από το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη γραμματεία στις 12:00   μ.μ.  στην αίθουσα ΕΧ Ν 12

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ